Tanke ställare

Hej alla Linneas bloggläsare!

Jag gör detta inlägg bara för att ni ska få en liiiten eller förhoppningsvis stooor tankeställare.

När ni kommenterar ett blogginlägg på Linneas blogg så läser hon det, hon läser alla, exakt alla kommentarer. Ibland önskar jag att hon inte gjorde det. Men hon vill veta vad ni tycker hon vill kunna anpassa sin blogg så att ni ska tycka det är kul att läsa den, men till vilket pris, hur mycket ska hon behöva ändra för att ni ska bli nöjda? Ska hon ens behöva göra er nöjda?

Jag har full förståelse för ifall ni inte tänker att hon ska börja banta bara för att ni säger att hon är tjock, jag har full förståelse för att ni inte tror att hon ska ta det så hårt ifall ni skriver att hon är ful och äcklig. Men det gör hon. Tyvärr. Så snälla, snälla, snälla tänk efter. Jag vet att det är så jävla uttjatat och jag själv skulle inte bry mig ifall jag inte kände personen. Men jag känner Linnea väldigt bra och just nu är det något som inte stämmer. Jag är inte ensam om att vara orolig för henne heller, vi i hennes närhet vill att hon ska må bra, skratta och le som vanligt. Precis som hon alltid gör när hon mår bra.
when words fail, music speakstext | TumblrFotoblog ragewoman w Photoblog.pl

Om jag hade varit en bloggläsare som inte kände Linnea hade jag tänkt ”men vafan hon behöver ju inte ta åt sig”. Och det är sant, hon behöver inte ta åt sig men det är klart att hon gör. Det hade jag också gjort, och tror även att ni också skulle ha gjort det.

Jag kan lova er en sak att ifall ni ger henne snälla, uppmuntrande kommentarer så kommer hon att bli glad. När hon blir glad kommer hon att må bra och när hon mår bra kommer hon att uppdatera himla mycket mer (om det ens går).

Jag hoppas att ni förstår vad jag försöker förmedla och att ni tar åt er, i alla fall en gnutta av det jag skrivit. För alla är värda att må bra och vara nöjda med sig själv. Linnea också.
My Photos - SmushDreams & FantasiesSTUPIDSHT on Xanga

puss♥

Kommentarer
Postat av: M A L I N

Är det därför du tränar så mkt? :(( neej linnea <33 :'(

2011-04-04 @ 23:16:22
URL: http://theaprilchild.blogg.se/
Postat av: ebba

linnea. du är perfekt precis som du är. alla andra kan bara ta sig, avundsjuka jävlar! sånna som mår bättre av att tracka ner på andra. PATETISKT !!puss linnea du äger <3

2011-04-05 @ 20:46:23
URL: http://heyebba.blogg.se/
Postat av: ida

braaa skrivet av din vän, och lyssna på henne. ta åt dig av dom bra kommentarerna istället för du är en super fin tjej och jag har bara träffat dig några gånger liksom och jag tycker du är helt super härlig, du gjorde intagningen på estetiska mycket roligare än vad den annars varit! keep smiling som du gjorde då bruden! :D<3

2011-04-06 @ 16:46:48
URL: http://inj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0