Har fått några frågor om samma sak några gånger..Ja, det är flera som undrat eller samma ip nummer, har inte kollat. Jag har inte svarat pågrund av en anledning. Hehe. Frågorna lyder ungefär såhär "Hur känner du när du är kär?", "Kan man vara kär i någon man känt hela livet tycker du?" och "Är du kär i någon just nu?" Okej ag kan svarar ärligt..

Hur känner du när du är kär? - Ärligt talat så när jag ser personen har jag svårt att prata, eller asså det kommer inte fram något. Jag får liksom ja fjärilar i magen. Jag blir helt varm får ont i hjärtat,det ända man tänker på är hur han reagerat på det där, hur han hade svarat, hur han tänker, ja om han var i min närhet. Man tänker på personen hela tiden, he is on my mind every time. Ja ungefär sådär..
Kan man vara kär i någon man känt hela livet tycker du? - Ja det är klart man kan, varför skulle man inte kunna? Isåfall så känner man den ju väldigt väl, eller så gör man inte det för att man inte riktigt vågar snacka med honom. Jag kanske är det nu, vem vet?
Är du kär i någon just nu? - Ja det är jag ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0