Dag 01 - Presentera dig självJag heter Linnea Alsberg, jag har två mellannamn. Malin och Margareta. Nu fick ni veta det,det är väldigt sällan jag säger det till någon för jag gillar inte det andra.. Menmen. Jag är femton år, fyller år på hösten. Jag föddes på Nacka Sjukhus den 12 Oktober klockan 07.22.

Jag bor i Nacka med min familj, pappa Jens, mamma Pernilla, storebror Jonathan och lillasyster Lovisa + min storebrors flickvän Victoria, hon bor också här (ibland). Vi har precis flyttat hit, eller vi har bott här i drygt 3 månader. Innan bodde vi i Gustavsvik.

På min fritid gör jag något jag verkligen älskar, och det är att dansa och fotografera. Jag dansar på The Voice streetdanceschool som ligger inne i stan. Där dansar jag hiphop, street, ragga och dancehall, super kul! Jag fotograferar med min älskling (a), Nikon D60. En guldklimp helt enkelt!

Vänner har jag gott om, hehe. Dom flesta går i min skola, men väldigt många utanför skolan också. Alla mina vänner är underbara och värda guld allihoppa.

Jag går i Myrsjöskolan, i klass 9A2. En underbar klass. Alla är super goa. I min klass är jag för det mesta (eller hela tiden) med Tyra, en riktig pärla! Men jag och Tyra brukar även vara med Amanda och det händer med Sofia, härliga filurer det!

Det var nog det mesta om mig, hoppas ni lärde er något!

Kommentarer
Postat av: josefin

Hej :) såg din kommentar nu. skicka inbox till mig på facebook så pratar vi mer. josefin kossän andersson!

2010-12-02 @ 18:17:41
URL: http://sometimestheycomeback.blogg.se/
Postat av: amanda

bara för att jag är så grym så jag fick vara med :D:D:D

2010-12-03 @ 08:10:26
URL: http://amandacavonius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0