Dag 03 - Mina föräldrarJag älskar dom, ja det gör jag. Mina föräldrar är dom bästa som finns. Världens bästa mamma och världens bästa pappa, det har jag. Jens och Pernilla Alsberg heter dom. Det är dom som gjort mig till den jag är. Och ni är fantastiska båda två.

Min mamma heter Pernilla Alsberg och är född på sommaren. Min mamma jobbar som sjuksköterska och är helt underbar.

Min pappa heter Jens Alsberg och är också född på sommaren 1 månad och 6 dagar efter min mamma. Pappa jobbar som Inredare, han har ett eget företag, han är chef. Det är han som har designat vårat hus. Han är duktig.

Båda mina föräldrar är oftast på super humör och älskar att skämta och ha kul. Det är alltid musik och tända ljus här hemma för att det är så mycket mysigare med det säger mamma. Och jag håller med. Mina föräldrar är som jag sa, dom bästa som finns på hela jorden. Finns alltid där och jag kan prata med dom om allt. Jag är så glad över att jag har dom två.

Som jag sa älskar mamma och pappa att skämta och sånna där saker, skämma ut sig och sånt. Så i mitt hus är det alltid full fart, den ena efter den andra, vi är alltid eller oftast i vardagsrummet nere vid köket och hoppar och dansar till musiken som dunkar i stereon, vi är galna. Hela familjen, men om vi inte hade varit det, snacka om tråkigt liv. Jag älskar dom två med hela mitt hjärta, underbara personer! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0