Dag 04 - Min klassFrån vänster uppe är det Adam Mebius Hansén, Elias Jemal, Henrik Haglund, Hassan Hasoon, Alexander Södergren.
Mitten raden från vänster, Gisela Hampl (Våran mentor), Liza Slagare, James Adolfsson, Nathalie Lindskoug, Johan Melin, Emil Grankvist.
Nedersta raden från vänster, Tyra Öhrman, Jag, Amanda Cavoinus, Anton Brinkholm och Sofia Arkrot.
Frånvarande: Alexander Lennerhagen

Ja vad ska jag säga, jag gillar dom alla skarpt. Alla är unika och helt speciella. Alla har det där lilla extra. Humor finns det gott om i klassen, jag är så glad över att jag går i den här klassen, sammahållning på hög nivå. Glädje, trygghet och humor skulle min klass kunna vinna pris i. Jag har så grymt kul med er. Jag har verkligen det. Det tråkiga är att vi snart splittras, vi börjar alla i olika skolor, eller inte alla med några. Då kommer jag sakna er galet mycket och det menar jag verkligen.

Min klass har inriktningen Sport och Friluftsliv, den bästa inriktingen ever. Haha, vem väljer Natur och INternationell liksom? Jag kan fatta Drama typ men Natur? Hallå, när man kan välja Sport och Friluftsliv, då undrar jag vad man tänker med liksom! Jag har valt rätt, eller jag fick inte ens välja, haha! Men ändå, så grymt kul!

En låt som påminner om min klass, inte för att vi lyssnat på den tillsammans eller något men jag blir glad av den samma som jag blir av min klass. Det är Idol Allstars låten, "All I Need Is You" grymt härlig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0