några saker ni inte visste om mig (fast några saker vet ni nog redan)

♥ Välling, jag dricker välling till frukost nästan varje morgon, det är så sjuukt gott! Jag bara älskar det. Har druckigt det sen jag var liten och det är verkligen så sjukt gott. Nu tänker ni säkert "Jaha, det är nog vuxen välling" och ja det är det. Men välling för bebisar, jag säger bara fyra ord! JAG DÖR SÅ GOTT!

Ett av mina favorit band är Backstreet Boys. Dom är så grymt bra! Jag lyssnar på Backstreet Boys 24/7, så grymma! Favorit låten är nog As Long As You Love Me!

Jag har inte svårt att blir kär.. Och det gillar jag inte, det är sjukt jobbigt. Skulle heldre vilja att det var så att jag hade sjukt svårt till det.

Jag har bara sex personer som jag verkligen kan lita på till hundra tio procent och jag skulle kunna säga dom sex personer i sömnen.

Jag älskar Ensam mamma söker, Familjen Annorlunda och Hannah Montana. Så grymma program! Hannah Montana är nog bäst av det, alltid när jag är barnvakt är det typ jag som gör att vi ska kolla på det. I really love it!

Jag gillar min klass starkt. Jag har gått i den kanske i ett år nu, och alla är så sjuukt gulliga. Alla. Min klass med ett ord: Glädje, det är glädje rakt igenom. Där känner jag mig trygg.

Jag har alltid drömt om att bli känd och rik. Tänk vad kul, man går på stan alla känner igen den. Jag vill inte vara så känd att alla typ faller på knä framför en, men så känd att alla bara "ÅÅÅÅ men guud kolllaaa!!!!!" Haha, så är jag typ när jag ser en kändis. Jag är kändisgalen..

Jag älskar att blogga, det är sjukt kul. Jag bara älskar det, att skriva av sig. Och att ändå det är ju folk som läser, det vet jag. Jag ser ju det på statistiken och den bara höjs för varje dag, så sjukt kul!

Min största idol är mina kompisars granne, Paolo Roberto. Har varit väldigt länge, han är så jääkla ball!

Jag absolut h-a-t-a-r att kolla på tv. Finns det något tråkigare?? NEJ! Åå jag hatar det, så sjukt tråkigt. Det ända som går är Ensam mamma söker, Familjen Annorlunda och Hannah Montana!

Jag har grymt svårt att välja saker, t.ex om jag står och väljer glass. Det kan ta 10 minuter, det är sjukt jobbigt!

Att dansa är det bästa som finns. Det kanske ni vet att jag tycker men ändå. Jag älskar det till tusen, har alltid gjort, kommer alltid att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0