Hissar några vänner till mig, fler kommer nästa vecka

Anna
Anna, jag träffar dig inte alls lika ofta längre, en anledning är väl för att jag slutat på handboll. Vi ska ändra på det för jag vill träffa dig mycket oftare. Du är en glad person, du är alltid glad och super gullig. Du är snygg! Du är en vän jag aldrig vill elle kommer mista!

Ebba
Ebba, dig träffar jag inte heller varje dag, det är sällan. Eller typ varje fredag.. Vi har alltid lika kul och dig skrattar jag med, mycket. Du är super rolig, guud vad jag har träningsverk i magen efter en dag med dig. Du är en av dom närmaste jag har!

Tyra
Tyra, det är dig jag spenderar mest tid med, vi går i samma klass och jag är med dig hela tiden. Du är alltid på bra humör, du hjälper alltid till, du ställer alltid upp. Du är en fining du!

Ida
Ida, du är en glädjespridare! Du kommer alltid med dom klockrenaste kommentarerna och du är alltid ur gullig!

Lovisa
Lovisa, även kallad Lollo. Du är alltid på bra humör och det är du som lirar skämten här. Du är en rolig prick du! Du är alltid snäll och positiv mot alla!

Sofia
Sofia, barndomsvän får jag väl säga till dig. Förskolan - 6an sen 8 och nu 9. Det är du & jag och så ska det vara. Du är underbar!

Amanda
Amanda, ja hur ska jag förklara dig. Du är galet bra vännen. Hos dig finns det trygghet och skratt. Utan dig i skolan skulle det verkligen inte vara samma sak. Du är en vän som alla borde ha. Jag måste bara avsluta med, pillipilli!

Linnea
Linnea, jag är så jädra glad att jag lärde känna dig! Vi ses inte alls ofta, men vi snackar däremot väldigt ofta och det är jag glad över. Blir så jäkla glad varje gång, du betyder så mycket för mig! Du är grymt söt vännen, humor har du så det skricker om det!

Malin
Malin, dig kan jag snacka med om allt! Exakt ALLT! Du är en vän som alla borde ha, en som alla vill ha rättare sagt. Du är en super söt person och med leendet på topp hela tiden. Jag blir glad av att se dig!
Kommentarer
Postat av: malin

aaaww!! Älskar diig!!

2010-10-28 @ 07:20:41
URL: http://theaprilchild.blogg.se/
Postat av: Linnea

love u <3

2010-10-28 @ 22:10:49
URL: http://bergsmarks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0