Malin Karlsson är allt bra honVet ni hur jävla glad jag blev när jag läste det här? Klicka på bilden för att läsa, det är sååå värt det!
Alla borde ha en vän som hon. Helt seriöst vad alla i hela världen skulle må bra jämt då, herregud jag sitter här och stor bölar åt den fina texten Malin Karlsson just har skrivit till mig. Hur ska jag någonsin kunna erkätta den och skriva en lika fin tillbaka? Jag har aldrig sakt att jag är bra på sånt här men jag tror det gäller att bara skriva ut, så här kanske.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, jag kan börja med att säga att du har den allra finaste platsen i mitt hjärta, jag vetefåglarna vad jag hade gjort utan dig. Helt seriöst så hade jag klart inte mått så här bra. En så stor plats som du tar i mitt hjärta kan ingen någonsin ta.

En sjö utan vatten skulle aldrig vara en sjö. Ett lysande ljus skulle aldrig vara lysande utan sina tändstickor. Musiken skulle aldrig vara musik utan toner och noter. Artister skulle aldrig klara sig utan deras manager. En vattenflaska utan vatten är ingen vattenflaska. Att spela fotboll utan fotboll skulle aldrig funka. En jord utan sol skulle inte heller funka. En kamera utan objektiv skulle aldrig funka. Linnea Alsberg skulle heller inte klara sig utan sin Malin Karlsson.

Minnen har vi och jag glömmer dem aldrig. Jag kommer ihåg när jag började läsa din blogg som då hette sjuttondeapril. Jag tänkte, "tänk och jag kände henne, hon verkar så jäkla snäll och helt underbar". Jag ville verkligen lära känna dig. Vi kommenterade varandras bloggar lite, började snacka på fb, msn och sånt dära. Efter ett tag kom frågan "Ska vi ses?". Vi bestämde oss för att träffas, jag sov över hos dig och vi hade så jäkla kul. Jag glömmer det aldrig. Tänk om jag aldrig börjat läsa din blogg. Då hade jag inte varit den jag är. Jag har blivit så mycket bättre på grund av dig. Jag har så sjuuukt många bilder med dig, jag garvar varje gång jag ser dem. Du gör mig så knäpp, men det är bara bra ;) Då slipper ju du vara knäpp själv (a). Det jag vill att du ska veta är att du betyder så sjukt mycket för mig.

När jag hade det som svårast, jag hade det verkligen svårt. Då fanns du där. När du har det svårt lovar jag att alltid finnas, du kan ringa mig klockan tre på natten, jag kollar på mobilen, jag ser att det är du, jag svarar. Jag kan snacka hur länge du vill. Allt jag vill är att du ska må bra, allt jag vill är att jag aldrig kommer släppa dig. För om jag känner dig rätt och mig själv rätt kommer vi aldrig släppa varandra. För det hade varit så sjukt fel. För du är som pusselbiten i ett spel.

När jag ser dig i skolan lyser hela jag upp. Jag blir så glad av att bara höra ditt namn, din röst, ditt skratt.

En gång på handbollen så sjöng min kompis Jennifer på en låt "Malin Karlsson är död..." Aa, den låten. Och jag blev skiträdd, jag trodde det var du. Jag började gråta och Jennifer skojade med mig och sa att det var du. "Visste du inte att hon hade dött?" Jag blev jätte rädd, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag tänkte precis ringa dig men då sa hon att hon skojade och jag blev så rädd. Som jag sakt, utan dig skulle fan inte gå.

För vet du, jag älskar dig ♥

Kommentarer
Postat av: malin

du är så underbart söt... jag älskar dig Linnea, och släpper dig aldrig.Jag må ljuga och skämta ibland, men när jag säger att jag älskar dig och aldrig lämnar dig från mitt hjärta så är det ren sanning!!! <3

2010-09-19 @ 17:25:26
URL: http://theaprilchild.blogg.se/
Postat av: malin

<33

2010-09-19 @ 18:31:10
URL: http://theaprilchild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0