Rubrik?

Hej nu är jag här igen, egentligen ska jag inte skriva här varje dag, för det är fortfarande linneas blogg:) men jag kände att jag var tvungen att svara på kommentaren som kom :)
Hur jag lärde känna linnea:
vi hade spelat i samma handbolls lag sen vi runt 6 år men pratade aldrig riktigt med varandra. men allt ändrades när vi spelade eken för kanske 4/3 år sen. jag tror det var sommaren när vi slutade 6an. jag och linnea hamnade iaf i samma lag och linneas pappa jens var våran tränare så han var tvungen att stanna kvar där mellan våra matcher och det var typ 5 timmar i mellan dom. så då frågade jag linnea om hon ville följa med mig hem istället, och de ville hon. så vi åkte hem till mig och hittade på en massa roliga saker, vi bakade bland annat en rulltårta som smakade bajs eftersom den jäste, haha. och sen den dagen har jag varit eller pratat med linnea minst en gång veckan :D
den som ställde frågan, ville oxå att jag skulle skriva ett minne jag har med linnea.
först måste jag bara säga att jag inte bara har ett minne med linnea, utan jag har så många olika minnen med linnea så jag skulle kunna skriva en bok! hahah och vissa av dom minnena vill jag inte skriva ut här men jag kan berätta en som hände för några veckor sen :)
jag och linnea hade varit på willys? för att köpa godis och sen när vi skulle gå hem blev vi jagade av några i en bil. ja vi stog i både snöhögar och diken. hahah till slut fick vi springa in på en annan tomt och vänta på dom körde iväg, för dom åkte inte ens i väg när jag skrek på dom?! haha :D ja det var bra ett minne lite kortfattat :)
kommentera gärna igen om ni vill att jag ska skriva om något speciellt näsa gång, pusss!
I den här tjejen till vänster finns det nästan bara glädje, hon är underbar på alla sätt och vis! jag är så glad att jag har dig vännen.
Jag älskar dig Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0