Visst kan jag också skriva ett inlägg om oss!

Jag fick en fråga, ungefär likadan som Anna fick. Han/Hon/den ville att jag skulle skriva ett inlägg om hur Anna är som person och ett minne vi har, so here we go!


Jag kan börja med att säga att Anna är en person som man blir glad av att bara titta på, för hon ler hela tiden. Alltid om jag ska träffa henne så står om där och väntar med världens finaste leénde på läpparna och då går det inte att motstå att le tillbaka. Hon är underbar.

Jag har kännt Anna sen vi var 6 år, men då var vi inte riktigt kompisar om man säger så. Men ja som hon skrev till fyra år tillbaka så har jag och hon varit super bra kompisar. I kommentaren stod det också "ni verkar vara väldigt tajta" och ja, det är vi väl. Anna är en vän jag aldrig vill tappa, en jag hoppas att jag alltid kommer att ha kvar. Men ett minne, hmm många finns men ett jag inte glömmer var för första gången jag var hemma hos henne då bakade vi en rulltårta som säkert var sjukt god men den fick jag aldrig testa för vet ni vad? Dagen efter när Anna skulle ta med den till Eken Cup så hade den gäst, vi hade inte plastat in den. Men i alla fall medans vi väntade på rulltårtan så gick vi ner på Annas trådgård och hittade på massa fintar som vi dömpte till "Törn", "Berg" m.m, haha!

Anna är en jag är super glad över att jag lärde känna och en vän som alla borde ha. Ett leende på läpparna ifrån dig betyder mer än guld, du är underbar! Jag älskar henne galet mycket och det är sant, du är den härligaste som finns! ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0